en

tervezés-radiator02

Adatkezelési tájékoztató

1. BEVEZETÉS
1.1. A Senia G Kft. (A továbbiakban: Szolgáltató) üzemelteti webáruházát a theradiators.com webhelyen (a továbbiakban: Webhely). Ezzel a dokumentummal a Szolgáltató tájékoztatja a felhasználót a személyes adatok feldolgozásának feltételeiről. Ez az adatvédelmi közlemény ismerteti a szolgáltató által gyűjtött információk típusát, azok használatának gyakorlatát és a felhasználók által az ilyen információk gyűjtésére vonatkozó jogi lehetőségeket.
1.2. A Szolgáltató - mint adatfeldolgozó - a jelen értesítés jogi tartalmának betartását fejezi ki. A Szolgáltató kötelezettséget vállal arra, hogy az összes információ feldolgozása és irányítása megfelel a hatályos jogszabályoknak.
1.3. A Szolgáltató az összes személyes információt a felhasználók beleegyezésével és az alkalmazandó jogszabályoknak megfelelően kezeli.
1.4. A Weboldal használatával, elérésével vagy letöltésével a Felhasználó hozzájárul a személyes adatainak összegyűjtéséhez és felhasználásához (a továbbiakban leírt módon).
1.5. A szolgáltató adatfeldolgozási alapelvei és gyakorlata megfelelnek a nemzeti és az európai jogszabályoknak, nevezetesen az 1998. évi adatvédelmi törvénynek (DPA) és az általános adatvédelmi rendeletnek (GDPR) (EU) 2016/679.
1.6. A Szolgáltató kizárólag addig dolgozza fel a személyes adatokat, amíg el nem éri az információgyűjtés és -használat célját. A folyamat során minden törvényi kötelezettségnek megfelelnek.
1.7. A Szolgáltató olyan biztonsági irányelveket, szabályokat és technikai intézkedéseket vezetett be, amelyek védik és megvédik az ellenőrzésük alatt álló, személyazonosításra alkalmas információkat.
1.8. A Szolgáltató adatfeldolgozási gyakorlatára vonatkozó adatvédelmi szabályok és előírások folyamatosan frissülnek és elérhetők a Honlapon.
1.9. A Szolgáltató fenntartja a jogot a jelen adatvédelmi nyilatkozat frissítésére. Az ilyen frissítésre vonatkozó információk a Honlapon megjelennek.

2. ADATFELDOLGOZÓ NÉV
Senia G Kft.
5. iroda, a Round House Dormans Park Road KELETI GRINSTEAD Nyugat-Sussex RH19 2EN
Tel.: + 44 (0) 239 216 0700
Adatvédelem hivatkozási száma: ZA186554

3. A VÁSÁRLÁSOK ADATFELDOLGOZÁSA
3.1. Az adatfeldolgozás célja a Megrendelő honlapján megrendelt termékek megrendelésének, szállításának és számlájának teljesítése a hatályos törvényi és garanciális kötelezettségeknek megfelelően.
3.2. Az általunk gyűjtött és feldolgozott személyes adatokat:
       - a neved
       - az Ön levelezési / számlázási címe
       - a szállítási címét (ha eltér a levelezési / számlázási címtől)
       - az email címed
       - telefonszám (ok)
3.3. Az adatfeldolgozás jogalapja
       3.3.1. Az adatgyűjtést és -feldolgozást a Felhasználó és a nemzeti és európai törvények hozzájárulása alapján végzik.
       3.3.2. A Felhasználó beleegyezését adja - a jelen adatvédelmi nyilatkozat elolvasása és elfogadása után - egy termék megvásárlásával a Honlapon.
3.4. Az adatfeldolgozás időtartama
       3.4.1. A felhasználó által a vásárláson keresztül benyújtott személyes adatok feldolgozása a vásárlással kezdődik, és a garanciaidőszak végéig tart. A weboldalon értékesített termékek jótállási ideje 5-10 év, amelyet a gyártó határoz meg. A garanciális időszak minden terméken megjelenik.
       3.4.2. Az 3.4.1 rendelkezései semmilyen módon nem érintik a törvény által szabályozott adatmegőrzési kötelezettségeket. A Szolgáltató által működtetett webáruházban a benyújtott megrendelések alapján kibocsátott számlákat a törvény által meghatározott időtartamra (6 év) rögzítik és tárolják.
3.5. A Felhasználó és az adatfeldolgozás információinak közzététele
       3.5.1. Nem adjuk át személyes adatait semmilyen más félnek, kivéve a Szolgáltatást és annak kezelését; és az Ön adatait kizárólag a.
       3.5.2. Online fizetés
       Az online fizetés a Felhasználó által kiválasztott online felületen keresztül történik. A Szolgáltató kijelenti, hogy nem látja és nem fér hozzá a hitelkártya-adatokhoz; az adatok csak a Felhasználó által kiválasztott online fizetési felületen jelennek meg.
       3.5.2.1. Az online fizetés a felhasználó által kiválasztott online felületen keresztül történik. A Szolgáltató kijelenti, hogy nem látják és nem férnek hozzá a hitelkártyaadatokhoz; az adatok csak a felhasználó által kiválasztott online fizetési felületen belül jelennek meg
      3.5.2.2. Az online fizetésért A felhasználó elfogadja, hogy a vásárlással feldolgozott adataikat átadják az online fizetési felület kezelőjének. Az átruházás célja a tranzakciók elismerése, a Felhasználó védelme a csalás megfigyelése révén és a Szolgáltató adatfeldolgozása által meghatározott célok elérése.
      3.5.2.3. Partnereink az online fizetésért:
     - PayPal (Europe) S.à.rl et Cie, SCA - Boulevard Royal L, 22–24, 2449 Luxemburg
     - Worldpay UK - A Walbrook épület, Walbrook 25, London, EC4N 8AF, Egyesült Királyság
     3.5.3. Személyes adatfeldolgozók
     3.5.3.1. A megbízások és számlák teljesítéséhez a Szolgáltató az adatfeldolgozókat (pl. Szállítási szolgáltatásokat) használhatja. A Szolgáltató nem felel az ilyen felek adatfeldolgozási gyakorlatáért.
     3.5.3.2. Használt adatfeldolgozók:
     - Dachser SE - Thomas-Dachser Straße 2, 87439 Kempten, Németország
     - DHL International UK - Southern Hub, 1. blokk, Horton Road, Colnbrook, Berkshire, SL3 0BB, Egyesült Királyság
     - DHL Express Italy Srl - Viale Milanofiori Palazzo U / 3 Strada 5, Olaszország
     - Europa Road - Shield Road, Dartford, Kent, DA1 5UR, Egyesült Királyság
     - Fercam Italia Srl - Via Ettore de Sonnaz, 11, 10121 Torino, Olaszország
     - Általános logisztikai rendszerek - Németország-Straße 1-7, 36286 Neuenstein, Németország
     - Netteszt Kft - 1037 Budapest, Csillaghegyi út 19-21., Magyarország
     - Parcelforce világszerte - 25 Caldecotte Lake Dr, Caldecotte, Milton Keynes MK7, Egyesült Királyság
     - Royal Mail - Pond Street, Sheffield, S98 6HR, Egyesült Királyság
     - TNT Express (Egyesült Királyság) - Holly Lane ház, Atherstone, Warwickshire CV9 2RY, Egyesült Királyság
     - Waberer's - Nagykőrösi út 351., 1239 Budapest, Magyarország

4. ADATFELDOLGOZÁS AZ INFORMÁCIÓKAT
4.1. Az adatfeldolgozás célja hogy a vásárlást megelőzően a felhasználóknak kérjen információkat. A Szolgáltató nem küld kéretlen kommunikációt (pl. Reklámok, reklámlevelek) az e-mail címükre.
4.2. Az adatfeldolgozás jogi alapja: A felhasználó személyes adatok önkéntes benyújtása esetén ad információt vagy ajánlatot.
4.3. A feldolgozott adatok a következő személyes adatokat tartalmazzák:
- a neved
- az email címed
4.4. Az adatgyűjtés és -feldolgozás időtartama: A Szolgáltató a tájékoztatás vagy ajánlatkérés során összegyűjtött személyes adatokat egy évre tárolja és feldolgozza.
4.5. Az Ön információinak és adatfeldolgozásának közzététele: A Szolgáltató nem fogja nyilvánosságra hozni az Ön személyes adatait a Szolgáltatónál és irányításukon kívüli egyéb fél számára; és az Ön adatait kizárólag az 4.1-ban meghatározott célokra használja.

5. COOKIES
A Szolgáltató cookie-kat használhat a weboldalon szerzett tapasztalatok fejlesztése és személyre szabása érdekében. A cookie-k tájékoztatnak a látogató által használt számítógépre vonatkozóan. A Szolgáltató adott esetben cookie-kat használhat a Felhasználó számítógépére vonatkozó információk összegyűjtésére a Webhely javítása érdekében. Ahol használják ezeket a cookie-kat a számítógépére töltik le és tárolják a számítógép merevlemezén. Az ilyen információ nem fogja Önt személyesen azonosítani. Statisztikai adatok. Ezek a statisztikai adatok nem azonosítanak semmilyen személyes adatot. Nem követeli meg, hogy elfogadja a cookie-kat, és bármikor letilthatja a cookie-kat. A cookie-k letiltásához kövesse a webböngésző utasításait.

6. GOOGLE
6.1. A szolgáltató a Google Analytics, a Google Remarketing, az AdWords konverziókövetés segítségével mérni tudja a látogatók számát és a látogatók viselkedését (mennyi ideig töltenek a webhelyen, függetlenül attól, hogy új vagy visszatérő látogatók, mely oldalakra kattintanak), a reklám hatékonyságát és a statisztikai elemzéseket.
6.2. A Weboldal használatával a Felhasználó vállalja, hogy az 6.1 alatt felsorolt ​​programok az ilyen típusú cookie-kat az eszközükön elhelyezhetik, és elfogadhatják, hogy a Szolgáltató a felhasználók viselkedését nyomon követi, és a program által nyújtott egyéb szolgáltatásokat használja.
6.3. Az 6,1 alatt felsorolt ​​programok nem gyűjtenek személyes adatokat, és nem tudják azonosítani a felhasználókat.
6.4. További információ a Google adatfeldolgozásáról: https://policies.google.com/privacy/partners?hl=en-GB
6.5. A felhasználónak jogában áll a cookie-k adatgyűjtését és tárolását bármikor tiltani a linken: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

7. FACEBOOK
7.1. A Szolgáltató a facebook.com webhelyen bizonyos tartalmakat, termékeket, promóciókat, illetve weboldalakat hirdethet meg.
7.2. A Szolgáltató a felhasználók által a facebook.com-on keresztül kért információkat nyújtja, azonban nem gyűjtenek felhasználói adatokat. Mivel az adatfeldolgozás a facebook.com oldalon zajlik, az adatfeldolgozás, a helyesbítés és a törlés időtartamát a közösségi média adatvédelmi szabályainak kell alávetni. A Facebook adatvédelmi irányelvei a következő címen érhetők el: http://www.facebook.com/about/privacy és
http://www.facebook.com/legal/terms?ref=pf
8. A Szolgáltató nem adja át személyes adatait más feleknek, kivéve azokat az eseteket, amikor a törvény a személyes adatait nyilvánosságra hozza. A Szolgáltató nem vállal felelősséget az ilyen nyilvánosságra hozatal következményeiért.

9. ADATBIZTONSÁG
A Szolgáltató kijelenti, hogy biztonsági iránymutatásokat, szabályokat és technikai intézkedéseket vezetett be a jogosulatlan hozzáféréstől, a nem megfelelő használatból vagy nyilvánosságra hozatalból, az illetéktelen módosításokból, a jogellenes megsemmisítésből vagy véletlen elvesztésből származó, személyazonosításra alkalmas információk védelmére és védelmére. Azon személyzet, aki a Felhasználó személyazonosításra alkalmas adatainak feldolgozásával áll kapcsolatban, és amelyhez kapcsolódik, köteles tiszteletben tartani az adatok titkosságát.

10. FELHASZNÁLÓI JOGOK
10.1. A tájékoztatáshoz való jogot
A Felhasználónak jogában áll tájékoztatni személyes adatairól és a Szolgáltató által feldolgozott bármely kapcsolódó információról. A Felhasználó kérésére a Szolgáltató köteles információt szolgáltatni a felhasználóval kapcsolatos adatokról, az adatfeldolgozás céljáról, a jogi okokról, az időtartamról, valamint arról, hogy kinek és milyen célra adták ki az adatokat. A Felhasználó köteles a kért információt írásban elküldeni a benyújtástól számított 30 napon belül.
10.2. A helyesbítéshez, a törléshez, a feldolgozás korlátozásához
         10.2.1. A felhasználó jogosult bármikor korrigálni vagy törölni a hibásan rögzített adatokat. A Szolgáltató a kérelem benyújtását követően törli az adatokat az 15 munkanapokon belül. A törlés nem vonatkozik a törvény által szabályozott adatfeldolgozásra (pl. GAAP), ezeket a Szolgáltató a szabályzatok által meghatározott időpontig tárolja.
        10.2.2. A felhasználó kérheti az adataik korlátozását is. A Szolgáltató a Felhasználó kérésére korlátozza a személyes adatokat, vagy ha a törlés sérti a Felhasználó törvényes érdekeit a rendelkezésre álló információk alapján. A fent említett módon korlátozott személyes adatok feldolgozhatók mindaddig, amíg a törlést korlátozó adatfeldolgozási cél még nem létezik.
        10.2.3. A Szolgáltató értesíti a felhasználót és azokat, akikre ezeket az adatokat felszabadították a helyesbítéshez, törléshez vagy korlátozáshoz. Az értesítéstől el lehet tekinteni, ha nem sérti a felhasználó jogszerű érdekeit az adatfeldolgozás céljának szempontjából.
        10.2.4. Abban az esetben, ha a Szolgáltató nem felel meg a Felhasználó kérésének helyesbítéséről, törléséről vagy korlátozásáról, írásban fel kell tüntetni a helyesbítés, törlés vagy korlátozás megtagadásának tényleges és jogi érvét a megkeresés 15 napján belül.
10.3. Jog a tiltakozás
A Felhasználónak jogában áll kifogást emelni személyes adatainak feldolgozásához. A felhasználó köteles a kifogást elbírálni, dönteni az érvényességéről, és a lehető leghamarabb, de legfeljebb 15 nappal a benyújtást követően értesítenie a jelentkezőt.
10.4. Adatátviteli jog
A Felhasználónak joga van arra, hogy a Szolgáltatótól megkapja a korábban megadott személyes adatok másolatát. Az adatokat általánosan használt és gépileg olvasható formában kell megadni a benyújtás 30 napjain belül.

10.5. A Szolgáltató az adatfeldolgozással kapcsolatos információkat csak akkor adja ki, ha a Felhasználó elegendő bizonyítékot szolgáltat személyazonosságuk tekintetében.

11. JOGI VÉGREHAJTÁS
11.1. A felhasználó panaszt tehet az alábbi címre, amennyiben úgy ítéli meg, hogy személyes adataikat visszaélték, vagy a Szolgáltató nem adta meg kérését.

Senia G Kft.
5. iroda, a Round House Dormans Park Road KELETI GRINSTEAD Nyugat-Sussex RH19 2EN
E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Tel: + 44 (0) 239 216 0700
https://the-radiators.com/privacy-policy

Információs biztosi hivatal (ICO).
Email: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Segélyvonal: 0303 123 1113 (külföldről: +44 1625 545 700)
https://ico.org.uk/for-the-public/

11.2. A Felhasználó jogosult a jogait érvényesíteni a bíróság előtt abban az esetben, ha a Szolgáltató megsértette az adatfeldolgozásra vonatkozó jogszabályi rendelkezéseket, vagy nem adta meg kérelmét.

Az adatvédelmi közlemény 22. május 2018-én lép hatályba.